Златна лаврова клонка от Община Пловдив и Почетен знак на град София за Председателя на Тракийско дружество “Войвода Руси Славов”

16 септември 2014г., гр. Пловдив

nagrada-plovdiv

На специална церемония, на 16 септември 2014г., Община Пловдив награди със златна лаврова клонка Председателя на Тракийско дружество „Войвода Руси Славов”, почетния жител на града, госпожа Нонка Матова, заслужил майстор на спорта и вицеолимпийски шампион по спортна стрелба от Олимпийски игри Барселона’92. Златната значка с лаврово клонче, цветя и подаръци бе получена на тържествена церемония в бизнес център Екселсиор. Наградата на Пловдив, европейският град на спорта за 2014г., е и по случай 90-годишнината от създаването на Българския олимпийски комитет.

17 септември 2014г., гр. София

nagrada-sofia

На 17 септември 2014г., Общинския съвет на столицата награди по случай празника на града „Вяра, Надежда и Любов” Председателя на Тракийско дружество „Войвода Руси Славов” госпожа Нонка Матова. Връчването на наградата „Почетен знак на София” с Диплом, се извърши в зала „Тържествена” на Общината, на специално заседание на Общински съвет София.

Вашият коментар

BulgarianEnglishRussian